dijous, 11 d’octubre del 2018

Taller Pràctic de Rimes
Taller pràctic de rimes de Tamara Chubarovsky, amb  Roser Serra .

Les rimes amb moviment, són un recurs que afavoreixen el desenvolupament del llenguatge, la comunicació i l’aprenentatge.

A través d’una rima podem ajudar al nen a centrar la seva atenció, a activar la memòria, la coordinació, madurar els hemisferis, la seva geografia corporal, i sobretot, a alimentar la seva alegria i autoestima.

Quan nosaltres incorporem el moviment i el tacte a les rimes, el que fem és organitzar el cervell i el sistema nerviós, afavorint les capacitats cognitives que l’ajudaran en els futurs aprenentatges, i generem vincles que li proporcionaran una gran seguretat i benestar.  
En tot aquest procés, serà molt important la figura de l’adult, ja que serà a través del seu exemple, que l’infant imitarà les rimes i anirà integrant totes les seves riqueses. El nostre gest, paraula, to i emoció el nodrirà a nivell físic, cognitiu, emocional i anímic.
En aquest taller, practicarem rimes amb moviments de motricitat grossa, motricitat fina, coordinació, tacte i equilibri, i coneixerem les qualitats del so, i com aquestes actuen en l’infant. Coneixerem i ampliarem la nostra mirada sobre el desenvolupament dels infants i la importància del llenguatge.Eines que ens ajudaran en el nostre dia a dia a crear hàbits, afavorir una comunicació  rica i a generar vincles saludables.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada