dimecres, 3 d’octubre del 2018

Portes Obertes .Festa Sant Miquel

El passat dissabte 29 de Setembre a  l’ Iniciativa Waldorf de l’Anoia , vem organitzar una jornada de Portes Obertes. Per tal de que  famílies interessades en descobrir aquesta pedagogia poguéssin compartir i intercanviar experiències amb les families i mestres que actualment formen part del projecte.
Coincidint amb la festa de Sant Miquel vem cuinar una sopa de verdures.  Les families, els infants  i les mestres la van anar cuinant a foc lent per al migdia menjar-nos-la en un dinar de germanor. A les 12 es va realizar un petit conte representat (Mashenka i l’ós) i per acabar una dansa on tothom hi va participar. A més a més, durant tot el matí hi va haver paradeta de llibres i  de menjar que havien cuinat les  famílies.
A partir d’aquest  mes d’Octubre, els dimarts i dijous   a  les tardes  , l’iniciativa obre un espai de joc per als infants amb les families per conèixer  una mica més la pedadogia i el que fem en el dia a dia. Farem  cançons, danses, contes, jocs de dits i algunes manualitats Waldorf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada