diumenge, 9 de març del 2014

Bona acollida!

Les darreres activitats de l'Ametller han tingut molt bona acollida. Una d'elles fou la xerrada de Tamara Chubarosky, el divendres 14 de febrer, i on van participar activament una cinquantena de mares i pares, algunes d’elles amb la criatura als braços, al Centre Cívic de Fàtima d’Igualada.
La Tamara Chubarosky, “artista de la paraula”, logopeda especialitzada en creixement personal a través de la veu, va oferir la xerrada convidada per L’Ametller, el nostre espai de joc per a la infància, amb la voluntat d'explicar la importància del moviment i els jocs de dits per a un desenvolupament sa de l'infant, i la utilització d'aquests elements com a eina terapèutica per al desenvolupament del llenguatge. La sala es va quedar petita davant la gran expectació del tema i de la ponent.


I aquest diumenge dia  9, també hem pogut gaudir d'una bona jornada de portes obertes amb totes els que ens heu volgut acompanyar.

Vam acollir amb molta il·lusió totes les famílies noves que van venir interessades per el projecte, així com la presència d'antigues famílies que ens visitaven tot recordant els bons moments que van passar amb les seves filles i fills. Durant el matí van poder assistir amb gran èxit a una xerrada  a càrrec  de José Antonio Alemán: “L’Educació amb llibertat per un desenvolupament saludable de l’infant. Com ser pares i mares avui” i també varem gaudir petits i grans de la representació d’un conte a càrrec de les educadores i l’oportunitat d’adquirir una joguina feta a mà o un llibre.

 

 Gràcies i fins la propera!

L'Ametller

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada